Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Over ons  //  Innofab

Wie zijn wij?

Innofab B.V. is in 2009 opgericht. Met gedegen kennis en ervaring op het gebied van technische productinnovatie ondersteunt en adviseren wij bedrijven bij het creëren van nieuwe technische mogelijkheden voor uw bedrijf. Een frisse kijk en een proactieve insteek zorgen voor een professionele ontwikkeling van uw product, zodat u uw kansen in de markt aanzienlijk ziet stijgen.

Creatieve productinnovatie

Echte innovatie laat zich niet gieten in een bedrijfsproces. Veel bedrijven komen dan ook onvoldoende tot een daadwerkelijke innovatie van hun producten. Innovatie komt veelal van individuen met frisse ideeën. Daar is een creatieve cultuur voor nodig voor medewerkers die hun gevoel kunnen en mogen volgen. Samen met Innofab creëert u deze setting van creatieve productinnovatie, waarmee u uw voordeel kunt doen. Efficiënt en effectief.

Hoe?

Innofab is een netwerk bedrijf, dat samenwerkt met partijen over de hele wereld. Hierdoor ondersteunen wij de ontwikkeling van uw producten op een manier die exact past bij uw product en uw bedrijf. Door de ontwikkeling te laten uitvoeren waar deze het beste past, blijven de kosten van de ontwikkeling rendabel en vergroot u uw rendement.

Partnerschap

Innofab werkt bij voorkeur samen op basis van partnership. Door de synergie behalen alle partijen een zo gunstig mogelijk resultaat.

Is Innofab geschikt als partner voor uw bedrijf? Maakt u eens vrijblijvend kennis.
Bel (087-8766402) of stuur een e-mail: info@innofab.nl.

Uw telefoontje kan over een paar jaar weleens essentieel blijken voor het succes van uw organisatie!