Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Onze Visie  //  op technische innovatie

Nederland Regieland!

Nederland herbergt de beste ingenieurs voor technische productontwikkeling. In een wereld waar technische productontwikkeling onder druk staat, bieden “onze” ingenieurs een creatieve en deskundige houding die voor Nederland als regieland van essentieel belang is. De locatie van implementatie is steeds minder belangrijk. Factoren als tijdsverschil, cultuur, kwaliteit, kosten en geheimhouding spelen een belangrijke rol.

De wereld is ons speelveld

De wereld lijkt steeds kleiner en biedt een schat aan mogelijkheden. Daarbij komt nog de trend dat steeds meer professionals wereldwijd als zelfstandige hun diensten aanbieden. Het blijft dan ook een uitdaging om de juiste partners te vinden en daar een goede relatie mee op te bouwen. Ons 'speelveld' neemt toe in omvang en kwaliteit!

De kracht van individuen

Steeds meer mensen kiezen voor hun eigen geluk en kiezen zelf wanneer en hoe zij willen werken. Het gevolg is terug te zien in het aantal zzp-ers dat al jaren toeneemt. Veelal werken zij met veel plezier en passie, juist door deze bewuste keuze. Wanneer we deze passie in uw product kunnen brengen ontstaan er hele mooie en unieke oplossingen!

Nieuwe duurzame economie

Langzamerhand ontstaat er een economie met duurzame producten waarbij consumenten vaker kwaliteit boven de laagste prijs verkiezen. Het aanbod laat echter nog te wensen over. Wel zijn er momenteel veel kleine bedrijven met nieuwe duurzame producten bezig. Dit zijn de bedrijven die waarschijnlijk succesvol zullen zijn. Grote bedrijven die niet in staat zijn deze nieuwe economie te volgen zullen ervaren dat deze recessie nog heel lang aan houdt.

Hulpmiddelen?

Producten voor mensen met een beperking bieden unieke kansen. Veel producten zijn stigmatiserend en benadrukken een beperking op een negatieve manier. Dat kan anders! Waarom hebben deze producten niet een uitstraling die zo gaaf is dat iedereen ze wil gebruiken? Een alarmknop hoeft toch geen grote witte kast met een rode knop te zijn? Combineer extra functionaliteiten van hulpmiddelen met een strakke look. Wat te denken van een fraai vormgegeven horloge dat de ziekte van Parkinson en de effecten van medicatie monitort en bovendien uw golfswing analyseert?

Al deze ontwikkelingen en trends vragen om een partner waarmee u creatieve ideeën, kennis en ervaring kunt uitwisselen en ontwikkelen. Innofab zorgt voor een innovatieve productontwikkeling en kostenscherpe productie.

Verken de mogelijkheden die u met uw idee of concept heeft. Samen werken we toe naar een toekomstbestendige oplossing. Effectief en efficiënt!

Neem contact op met Innofab: 087-8766402.